Forskning och projektplanering i geologiska vetenskaper

Masterkurs – 7.5 hp, kurskod GG8118
Start VT period 2
Undervisningsspråk: Engelska

Eftersom kursen ges på engelska, mer information om kursen hittar du på kursens engelska sida.

Under kursen kommer studenterna att analysera litteratur och forskningsförslag samt lära sig att utforma och organisera realistiska projektplaner. En resa till ett internationellt geologiskt forskningsmöte visar studenterna på aktuell forskning. Betygen baseras på studentens eget forskningsförslag och recensioner av andras förslag.

Eve ArnoldEve Arnold

eve.arnold[at]geo.su.se

Kunskaper motsvarande kandidatexamen varav minst 90 hp i geologi eller geovetenskap, samt kunskaper motsvarande minst två av de tre ämnesspecifika kurserna (Petrotektonik 7,5 hp/Biogeokemi 7,5 hp /Paleoceanografi och paleoklimatologi I 7,5 hp)i masterprogrammet i geologiska vetenskaper. Engelska B eller motsvarande.

görs på: www.antagning.se

– Logga in på minastudier.su.se
– Klicka på "kursregistrering"
har du inget konto? klicka på "Aktivera universitetskonto på www.minastudier.su.se